Contact

P1030572

Groepen zijn welkom na afspraak .

 M: 06 45 44 63 08 of E: hetbergjeamersfoort@gmail.com

Anneke Caljouw, Maria Montessorilaan 2, 3818LR .

Groepsinformatie:

 Inclusief koffie + en rondleiding is de prijs €50,00 tot 10 pers.Daarboven €5,00 p.p extra.

Individueel bezoek welkom op open dagen zie pagina actueel.

Bruidsreportages mogelijk na afspaak.P1090547

 

Rekent u op ongeveer  1 1/2 uur voor de duur van uw bezoek.

Toegang

De tuin is toegankelijk voor rolstoelen.h rolstoel

Honden zijn niet welkom.honden verboden 73 x 73

 

Route

Tuin Het Bergje ligt aan de Maria Montessorilaan 2, 3818LR Amersfoort.

A28 bij Amersfoort afrit 5 naar Soest/Dierenpark, Daam Fockemalaan volgen tot halverwege. Bij stoplicht links, dan 2e rechts.j.

 

 

 

 

 

 

5 comments

 1. Er zijn een aantal tuinen die je bij blijven. Van België, Frankrijk, de Cotswolds, ze blijven op je netvlies staan. En deze tuin hoort daar ook bij. Toen ik thuiskwam na 3 andere tuinen bezocht te hebben wist ik pas welk woord bij deze tuin hoort: verpletterend. Een tuin is geen droge opsomming van feiten welke bomen en planten erin staan. Een tuin is beleving, het is met gevoel geschilderd. En dat schilderij, het meest fantastische panorama aan bloemen wat ik ooit heb gezien kun je ervaren bij Anneke Caljauw. Nota bene in een stadswijk. Oppervlakte zegt niets, het is de schoonheid die je weet te creëren.
  Dankbaar gebruik gemaakt van de hoogte verschillen en de enorme collectie aan verschillende planten en kleuren, kan elke tuinliefhebber hier zijn hart ophalen. Deze tuin heeft een hoge moeilijkheidsgraad, het is een feest geworden! Het cijfer: 10!

 2. Wat hebben we met Tuinclub De Meiblomme genoten van deze zeer verrassende tuin. Een groot assortiment planten zonder dat het druk wordt. Inderdaad een kleurenpalet en variatie in soorten om U tegen te zeggen. Een zeer fraai geheel waar met liefde wordt getuinierd. Chapeau!

 3. Met de tuinkring van Passage bijzonder genoten van ons bezoek aan Het Bergje, een door hoge bomen omsloten tuin, zonder gras maar met veel struiken en planten in prachtige kleuren. Een super gastvrij ontvangst viel ons ten deel met direct een boeiend en enthousiast verhaal over het huis en de aanleg van de tuin op deze unieke locatie. Heel knap is gewerkt met de hoogtes. Vanaf het grote, gezellige terras kijk je als naar een schilderij. Paadjes van gravier d’ or slingeren omhoog door een kleurenpracht van bloemen en grassen waarvan Anneke alle namen moeiteloos aan ons doorgeeft. De grote Alliums in verschillende kleuren tussen de planten geven een ruimtelijk effect aan de tuin. Moderne beelden, romantische rozen/clematis bogen en zelfs een prieel kunnen in deze tuin samen gaan. De tuin is een aanrader, een must om te bezoeken! Wij hebben genoten van de creativiteit en de warmte die de eigenaars uitstralen.

 4. Hi your coach driver in Ireland Richard, You have a wonderful garden, its so interesting.
  Hope you enjoyed your visit to Ireland and the gardens.
  Regards Richard

  • Hi Richard,

   It was so great to be with you. The trip was marvellous i really want to come back.
   With great regards,
   Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *